Na heel wat koppen koffie, brainstorm sessies, plannen bedenken en weer verscheuren, ideeën planten en zien groeien, is Softmint nu dan echt live!

Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om de eerste versie van Softmint aan jullie te kunnen presenteren. Er zijn talloze gesprekken gevoerd over hoe we het leven makkelijker kunnen maken door alle eilandjes samen te voegen in één complete tool. De meest urgente delen hebben wij in deze eerste versie verwerkt!

Uiteraard is dit nog lang niet alles, wij groeien door! Inmiddels zijn wij hard op weg om verbeterpunten door te voeren, nieuwe elementen in te voegen en het aanbod nog groter te maken in de meubelbibliotheek.
Zo proberen wij jou te voorzien van alle (ja écht alle) onderdelen die je nodig hebt om prachtige interieurpresentaties te maken voor je klanten.

Wij zullen via het blog updates posten en uitleg geven over de onderdelen welke wij hebben verwerkt in Softmint. Heb je ideeën of suggesties, stuur die dan in! Hoe meer mensen staan te springen om een bepaalde functie, hoe sneller wij die erin kunnen bouwen om jullie sneller vooruit te helpen.

Kortom, houd het blog in de gaten en vergeet ons niet te volgen op socials!