Softmint is bedoelt om het leven een stukje eenvoudiger te maken. Zo hebben we het dashboard zo ingericht dat je in één oogopslag direct ziet welke projecten je aandacht verdienen.

Om ervoor te zorgen dat je niet eindeloos moet zoeken naar je projecten of het overzicht kwijt raakt wanneer je deadlines zijn, hebben wij het dashboard zo aangepast dat je dit eenvoudig kunt inzien.
In het dashboard staan je projecten geselecteerd op datum van de eerstvolgende deadline. Heb je een intake gehad en moet je de klant nog een voorstel sturen? Stel de deadline in, plaats de intake in je notities zodat je je handen vrij hebt om iets moois te bedenken voor de klant.
Met de handige tijdlijn onder het project kun je precies zien wanneer de deadline is en weetje dus direct wanneer je actie moet ondernemen, wel zo handig!

Daarnaast hebben we de navigatie in een handige sidebar geplaatst waar je makkelijk en snel kunt switchen van je projecten naar je bibliotheek. Zo kun je snel schakelen en nieuwe meubels toevoegen in de bibliotheek, waarna je deze direct kunt inladen in één van je projecten!

Zo maken we het eenvoudig voor jou om tijd te besparen, waardoor je al je aandacht in het creatieve proces kunt leggen!