Één van de meest onderschatte onderdelen in een goed interieurplan is het budget. Vaak loop je tegen onvoorziene kosten aan en als dan blijkt dat de meubels en accessoires ook nog duurder uitvallen.. Dan voelt dat niet prettig!

Met de budgettool hebben wij een enorme stap kunnen maken in het inzichtelijk maken van de kosten. Zo verrekend de tool automatisch alle meubels, accessoires en verlichting welke je in het plan plaatst.
Door alleen al deze toevoeging kun je direct zien hoeveel budget er opgeslokt wordt als je klant toch écht die ene bank wil. Op deze manier kun je ook eenvoudig inzicht geven in de kosten en suggesties doen om te zorgen dat het budget niet overschreden wordt.

Doordat elke kamer zijn eigen meubels heeft, kun je simpel inzicht krijgen in welke kosten naar welke ruimte gaan. Op deze manier is het voor de klant ook duidelijk hoe de kosten verdeeld zijn en kunnen zij de juiste keuzes maken op basis van jouw professionele advies!